Revitalizace veřejného prostoru zámek Krnov

Revitalizace veřejného prostoru zámek Krnov
Článek z webu :

Podívejme se prvně na původní stav. Část areálu sloužila dokonce jako parkoviště. Nacházela se zde původní zanesena kamenná dlažba. Nahodile se zde nacházela zbytková zeleň.

zdroj: zamekkrnov.cz
zdroj: zamekkrnov.cz

Stav po revitalizaci.

Podél nádvoří ve styku se soklem byla nově realizována žulová dlažba. Severní část nádvoří byla zcela vydlážděna kamennou neopracovanou dlažbou. Jižní část nádvoří, kde se původně nacházelo štěrkové parkoviště, byla provedena parková úprava. Nachází se zde trávníky a mlátové stezky. Nově byly vytvořeny průchody do dalších částí města nebo do nové Zahrady smyslů.



Celý článek “Revitalizace veřejného prostoru zámek Krnov” na msstavby.cz

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *